top of page

A téma ugyanaz, csak a két fotós más.

seim-wedding-photography-2.jpg

ROSSZ FOTÓ

01826_Niki_Peti.jpg

JÓ FOTÓ

Te már félprofi modell vagy, csak egy jó fotós kell!

Az esküvői fotós szerepe nagyobb, mint azt sokan gondolják. A feladatunk az, hogy megörökítsük  a párok életének egyik legszebb napját. Az én célom, hogy az esküvőtökön készült képeket büszkén és boldogan mutassátok meg a családnak, barátoknak, és majd az unokáknak is! 

Hogy mi alapján érdemes fotóst választanod az esküvődre? Segítek!

1) "A stílus maga az ember."

Természetesen a legfontosabb szempont az, hogy a fotós képei és azok stílusa elnyerje a tetszésedet. Lapozd át a portfolioját, de ne csak az esküvőkön készült képeit nézd meg, hanem más jellegű fotókat is (pl.: portré, rendezvény, stb), de ezen felül keress a bemutatkozásnál magáról a fotósról is egy képet, hogy miért? A harmadik pontban kitérek erre.

 

2) "Ajánlatkérés esküvőfotózásra"

Írj egy ajánlatkérő emailt (lehetőleg minél több információt tartalmazzon az esküvőről, mert így tudjuk a legpontosabb tájékoztatást adni számodra), majd figyelj rá, hogy tartalmazza-e a válaszlevél azt amire kíváncsi vagy. Ezeket a kérdéseket érdemes feltenned: Milyen formában kapod meg a képeket? Mennyi kép lesz retusálva? Hány darabot kapsz meg? A szolgáltatás pontos tartalma/ára, illetve mik az egyéb kérhető szolgáltatások? Mennyi idő, mire megkapod a kész képeket? (Rengetegszer hallom azt, hogy más fotósoknál több hónapot kell várni az esküvő után arra, hogy elkészüljenek a képek. Nem tarthat ennyi ideig az esküvői fotók utómunkálata. Én minden alkalommal 2 héten belül átadom a kész képeket!)

 

3) "A találkozás"

Sikerült minden részletet megbeszélni a levelezésben, mostmár jöhet a személyes találkozó. Ez a rész két dolog miatt fontos. Az első, hogy élőben is megbizonyosodj arról, hogy jó fotóst választasz. Legyen szimpatikus, jó kedélyű, jó kiállású, intelligens, hiszen mégiscsak ott lesz végig életed legfontosabb napján és találkozni fog a szüleiddel, barátaiddal és a teljes násznéppel. A második fontos dolog a személyes találkozóban, hogy megkössétek a szerződést. Ez a megbízás tartalmazza a megbeszélt részleteket és minden olyan jellegű dolgot, amit elengedhetetlennek tartotok írásban is megkötni.

Rólam írták:

Képernyőfotó 2018-11-21 - 15.55.15.png
Képernyőfotó 2018-11-21 - 15.57.26.png

További értékelések a facebook oldalamon!

Képernyőfotó 2018-11-21 - 15.59.57.png
Képernyőfotó 2018-11-21 - 16.03.42.png

Az eddigi munkáim egy részét itt tudod megnézni:

(A további fotóimat az ingyenes ajánlatkérő kitöltése után tekintheted meg vagy fent a "Portfolio" menünpont alatt.)

Szeretnétek, hogy INGYEN fotózzak az esküvőtökön? Ez hogyan lehetséges? Kérj egy ajánlatkérő levelet és a válaszban leírom a részleteket!

Fontos, hogy tudd: Mivel minden esküvő más és más, ezért arra kérlek, hogy minél több részletet próbálj meg leírni az esküvőtök napjáról!

- 100%-OS MEGBÍZÓI ELÉGEDETTSÉG

 

- 2 HÉTEN BELÜL ÁTADOM A KÉSZ KÉPEKET

 

- 2019.02.15 (VALENTIN MÁSNAP) ÉJFÉLIG A JEGYESFOTÓZÁS AKCIÓS!

- NYERJ EGY INGYENES ESKÜVŐFOTÓZÁST!

bottom of page