top of page

5 DOLOG, AMIRE FIGYELNETEK KELL A FOTÓZÁSKOR:

1) "Járj egyenesen!"

Vagy inkább pózolj egyenesen. Húzd ki magad a fotózás közben, a "kattintás" előtti pillanatban végy egy aránylag nagy levegőt, hogy a mellkasodat megteljen vele és máris úgy fogsz pózolni, mint egy félprofi modell.

2) "A fejek előre!"

Ha a fotózás pillanatában egy picit előre tolod az állad, akkor a nyakon és arcon lévő bőr megnyúlik így szép, vékony íve lesz a nyaknak és kiemeli az arcvonásaidat. 

IMG_0291.jpg
aIMG_0508.jpg
01439_Niki_Peti.jpg

3) "Még egy kicsit szorosabban, na még egy kicsit, na még egy..."

A páros fotózás közben törekedjetek arra, hogy a lehető legközelebb álljatok/hajoljatok a párotokhoz. Lehet, hogy már úgy fogjátok érezni, hogy az túl sok, de a képet ez fogja érzékivé, intimmé tenni. Ha csak pár centi is van köztetek, ez úgy fog mutatni a képen, mintha idegenek lennétek egymás számára! :(

4) "Pozitív légkör"

Minden fotózásnál azt tapasztalom, hogy akkor készülnek a legjobb, legérzelmesebb képek, amikor a modelleknek már sikerült telejsen feloldódniuk. A páros fotózáson a legfontosabb tényezők, a jó hangulat és a bizalom egymás iránt. Az arcon lévő több száz izmot, csak őszinte érzelmekkel lehet a megfelelően működtetni.

5) "Gyönyörű vagy!"

Ez a tipp a menyasszonyoknak fog szólni, de hasznos lehet a vőlegények számára is. Szándékosan hagytam utoljára ezt a tanácsot, mert ez az, ami nélkülözhetetlen a többi tipp működéséhez. Mennyi profi szolgáltató dolgozik azon, hogy minden tökéletesen sikerüljön a nagy napotokon? Rengeteg. Közülük a fodrász, a sminkes, a dekoros, a ruhaszalonos és mindenki, abban segít  hogy elhidd a tényt: Gyönyörű vagy! Lehet, hogy aggódni fogsz a készülődés közben, mert a próba sminknél egy picit sötétebb árnyalatú rúzst használtatok stb. Profikkal vagy körülvéve, bízz bennük! Dőlj hátra, élvezd az életed egyik legszebb napjának minden egyes percét és hidd el, hogy gyönyörű vagy! Ezt fogja igazolni az, amikor a párod megpillant és a boldogságtól könnybe lábadt szemmel azt gondolja: "Sosem láttam még ennél csodálatosabbat". Ha a fent leírt pontokra megpróbálsz odafigyelni, és mellé egy profi fotóst választas, akkor biztosan állítom, hogy a rólatok készült képek tökéletesek lesznek.

A tökéletes képekhez kell egy megbízható fotós is, egy jó ajánlattal!

bottom of page