top of page

A jó esküvői fotós kiválasztása

30-40%-ban a szerencsén is múlik!

 

Nehét egy weboldalon felsorakoztatott pár képből a nagy napra szóló fontos döntést meghozni. Elmondom, hogy miért ne kockáztass és, hogy miben tudok ebben segíteni neked!

 

Az esküvő minden ember számára az egyik legfontosabb nap az életben. Ezért nagyon fontos, hogy ez megfelelő minőségben legyen megörökítve. Büszekséggel és ne szégyenkezve mutassuk, majd a képeket évek múlva a gyerekeknek, vagy az unokáknak.

 

A jó fotós kiválasztása, tehát létfontosságú! De vajon ki lehet-e választani a jó fotóst néhány kép alapján, amit a weboldalán látunk? Ha tetszenek a képek, a megoldások, a látásmód a fotós részéről a weboldalra töltött referenciákból az már egy nagyon fontos szempont és érv az adott fotós mellett. De még akkor is ott van 30-40% rizikó, hiszen nem ismerjók a fotók eredetét, elkészülésének idejét és hátterét.

 

Ne kockáztass!

 

Letöltötted az “5 tipp a nagyszerű esküvői fotókért” anyagunkat, ami már segít abban, hogy úgy pózolj a képeken, mint egy rutinos modell! De hiába a szép póz, ha a képnél rosszak a fényviszonyok, rossz a beállítás.

 

Nem kérem, hogy egyből válassz engem esküvői fotósodnak. Van egy ajánlatom a számodra! Tegyél próbára még a nagy nap előtt. Készítsük el a jegyesfotókat és ha meg vagy elégedve, akkor beszéljünk, majd az esküvői képekről!

 

 

- 100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 

- NEM KOCKÁZTATOD MEG A ROSSZ MINŐSÁGŰ ESKÜVŐI FOTÓKAT!

 

- AJÁNDÉK VALAMI (PL.: WERK VIDEÓ? - ELŐKÉSZÍTI A VIDEÓS UPSELL AJÁNLATOT)

 

- X FT KEDVEZMÉNY, AZ ESKÜVŐI FOTÓZÁS MEGRENDELÉSE ESETÉN

 

- CSAK A MUNKA UTÁN KELL FIZETNED

bottom of page